Op 4 en 5 oktober 2017 gingen we met veel trots naar het nieuwe Google, namelijk LinkResearchTools in Wenen. een team van experten wachtten ons op in een ruim kantoor met prachtige vergezichten over de stad Wenen. Na een leuke kennismaking met het team, onze trainer, Christophe Cemper en met de andere studenten / linkbuilding specialisten gingen we onder meer dieper in op alle beschikbare linktools van LRT en hoe die nog beter en efficiënter te gaan gebruiken. Tijdens de training was er eten en drinken op zen Oostenrijks en na het einde van de eerste dag gingen we de stad in waar we elkaar beter leerden kennen tijdens een gezellig etentje in een typisch Weens restaurant. Na het dinner gingen we terug met de metro naar Kaisermühlen.

De volgende dag gingen we de geheimen van Google (mee) te ontrafelen en de kop op steken in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van linkbuilding en SEO. Op het einde van deze boeiende training kregen we een 3-tal weken de tijd om een case-study in te dienen.

Dit certificaat onderstreept de expertise van Link Optimizer op het vlak van linkbuilding

We investeren met deze opleiding in onze SEO kennis, die we vervolgens optimaal kunnen inzetten voor onze klanten. Zo kunnen we onze klanten de laatste nieuwe technologieën aanbieden, maken we gebruik van internationale ‘best practices’ en zorgen we ervoor dat uw website scoort in de zoekmachines.

Kortom met dit certificaat tonen we onze vakkennis aan en brengen we onze kennis nog meer up-to-date. Expertise die we ook voor uw linkbuilding campagnes kunnen inzetten en toepassen.

Meer weten over linkbuilding of hoe we onze opgedane linkbuilding kennis kunnen inzetten voor jouw bedrijf? Geef ons een seintje en we bespreken het graag met je!