SEO advies & uitvoering

Het internet is goed voor miljoenen pagina's en elke dag komen er net zoveel bij. Het zoeken naar uw website kan gelijk staan aan het zoeken van een speld in een hooiberg. Maar dat hoeft niet zo te zijn mits wat professionele hulp kom je al een heel eind. Scoren met uw website en zorgen dat deze bovenaan in de zoekmachines komt is makkelijker gezegd dan gedaan. Evident is dat niet en u kan dan ook best professionele hulp inroepen. Want in de massa er bovenuit steken is verre van een fluitje van een cent. Om uw product of service de aandacht te geven die het verdient is het echter wel een must!

Snel gevonden worden is essentieel want aandacht verslapt snel en de meeste mensen kijken niet verder dan de eerste pagina die de zoekmachine ophoest. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) helpen we de zoekmachine een handje en zorgen we ervoor dat uw pagina ook effectief komt bovendrijven als er gezocht wordt naar uw product of dienst. Geïnteresseerden op zoek naar informatie komen vaak niet verder dan de eerste pagina van Google. Bij Link Optimizer helpen we u hierbij. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) bezorgen we de juiste impulsen over uw site aan zoekmachines zodat deze hoger gerangschikt wordt. Uw site krijgt een stimulans en kan zo makkelijk en snel gevonden worden. 

 

Hoe pakken we dit bij Link Optimizer aan?

Ons hoofddoel is uw website snel vindbaar maken. We bekijken uw teksten en herwerken deze zodat deze SEO-vriendelijk is en makkelijk gescand kan worden door zoekmachines.

Bovendien doen we een onderzoek naar relevante zoektermen en woorden die met uw product of dienst in verband worden gebracht, zodat de juist terminologie in uw teksten gehanteerd kan worden met de juiste frequentie.

We kijken echter verder dan de tekst en zorgen ook dat technische struikelblokken uit de weg geruimd worden op de achtergrond.

Vervolgens gaan we met linkbuilding nog een stap verder en trekken we uw website naar boven met relevante externe links. Met link detox  bekijken we alle links die naar uw site verwijzen en halen we de rotte appels er uit. Een gezond linkprofiel zonder belemmeringen is het resultaat.

Link Optmizer gaat niet over één nacht ijs. Met onze totaalaanpak kunnen we u een uitstekende positie in de zoekmachines garanderen. Een optimale vindbaarheid doet de kansen op verkoop alleen maar groeien. De combinatie van bovenstaande diensten garandeert een goede uitgangspositie en een optimale vindbaarheid in zoekmachines en dat is waar het bij Link Optimizer om draait. 

 

Nood aan SEO voor uw website?

Contacteer ons direct


Gerelateerde diensten

Link building

Relevante links en verwijzingen met de juiste trefwoorden van betrouwbare webpagina’s hebben een enorme invloed op je positie in de zoekmachines. Ontdek hier onze aanpak.

Linkdetox

We sporen irrelevante links op die de positie van uw website in de zoekmachines schade berokkenen op en verwijderen deze. Opgeruimd staat netjes. Lees meer over link detox.

 

Linkbuilding heeft meer dan 70% aandeel in SEO

Wist u dat linkbuilding en linkdetox voor 75% verantwoordelijk zijn voor het behalen van topscores in Google?