Linkdetox: Elimineer risicovolle links zonder medelijden

Uiteraard zijn links naar uw website belangrijk maar ze moeten wel te maken hebben met de inhoud van uw website. Irrelevante links schaden uw ranking en dienen dan ook opgespoord en bij voorkeur verwijderd te worden. Link Optimizer brengt deze schadelijke links in kaart en elimineert ze met linkdetox zodat de negatieve werking op uw zoekscore stopt.

Met meer dan 25 bronnen aan linkdata analyseren we elke link voor u. Het toont aan hoe risicovol de links zijn en of ze problemen kunnen opleveren.

Linkdetox Link Optimizer

Linkdetox en linkbuilding essentieel voor een gezond linkprofiel

Telkens weer sta je er als klant versteld van hoeveel negatieve links van niet relevante websites naar jouw website verwijzen. Bij Link Optimizer brengen we dit haarfijn in kaart en tonen we je het zwart op wit. Zo zie je meteen hoeveel schade deze links bezorgen. Met linkdetox kuisen we de boel op en zorgen we voor een gezond linkprofiel. Dit linkprofiel is essentieel om goed te kunnen scoren in de zoekmachines. Bij Link Optimizer worden linkbuilding en linkdetox vaak gecombineerd. Enkel zo kunnen we resultaten garanderen en ervoor zorgen dat je website op middellange termijn stijgt in de zoekresultaten.

Bestel nu Linkdetox

 

Op het strafbankje gezet door Google?

Google Penalty - Drastisch gedaald in de rankings?

Getroffen door een Google penalty? Begint uw website om onverklaarbare redenen spectaculair te dalen in Google? Het moment is gekomen om dit grondig te laten bekijken! Een afstraffing door Google kan catastrofaal zijn en in deze tijden zeer impactvol op de resultaten van uw bedrijf. Voorkomen is dus beter dan genezen!

Bent u toch getroffen? Aarzel dan niet om Link Optimizer te contacterenPenalties kunnen binnen de 3 dagen opgeheven worden met Linkdetox. Dat het werkt, horen we telkens weer van klanten. Probeer dit dus zeker uit! We analyseren uw linkprofiel en bezorgen u een overzichtelijk rapport met de links die aan de hand van vele factoren bepalen of ze al dan niet in aanmerking komen om verwijderd te worden. U weet meteen helder wat u te doen staat.

 

Wilt u een offerte aanvragen voor linkdetox voor uw website?

Met Linkdetox gaan we onbetrouwbare links die uw linkprofiel schaden verwijderen. Hierdoor gaat u aanzienlijk beter en makkelijker scoren.

 

GERELATEERDE DIENSTEN

LINKBUILDING

Relevante links en verwijzingen met de juiste trefwoorden van betrouwbare webpagina’s hebben een enorme invloed op je positie in de zoekmachines. Ontdek hier onze aanpak in linkbuilding.

LINKRESEARCH

Met Linkresearch krijgt u een volledig beeld van uw backlink-profiel. We zijn in staat in te schatten welke links een bepaalde impact kunnen hebben op uw linkprofiel, zodat u nooit meer risicovolle links kan bouwen.