Linkdetox: elimineer risicovolle links zonder medelijden

Uiteraard zijn links naar uw website belangrijk maar ze moeten wel te maken hebben met de inhoud van uw website. Irrelevante links schaden uw ranking en dienen dan ook opgespoord en bij voorkeur verwijderd te worden. Link Optimizer brengt deze schadelijke links in kaart en elimineert ze met linkdetox zodat de negatieve werking op uw zoekscore stopt.

Met meer dan 25 bronnen aan linkdata analyseren we elke link voor u. Het toont aan hoe risicovol de links zijn en of ze problemen kunnen opleveren.

Op het strafbankje gezet door Google?

Getroffen door een Google penalty? Begint uw website om onverklaarbare redenen spectaculair te dalen in Google? Het moment is gekomen om dit grondig te laten bekijken! Een afstraffing door Google kan catastrofaal zijn en in deze tijden zeer impactvol op de resultaten van uw bedrijf. Voorkomen is dus beter dan genezen! Bent u toch getroffen? Aarzel dan niet om Link Optimizer te contacteren. Penalties kunnen binnen de 3 dagen opgeheven worden met Linkdetox. Dat het werkt, horen we telkens weer van klanten. Probeer dit dus zeker uit! We analyseren uw linkprofiel en bezorgen u een overzichtelijk rapport. U weet meteen helder wat u te doen staat.

 

Wilt u een offerte aanvragen voor linkdetox voor uw website?

Met Linkdetox gaan we onbetrouwbare links die uw linkprofiel schaden verwijderen. Hierdoor gaat u aanzienlijk beter en makkelijker scoren.

 

GERELATEERDE DIENSTEN

LINKBUILDING

Relevante links en verwijzingen met de juiste trefwoorden van betrouwbare webpagina’s hebben een enorme invloed op je positie in de zoekmachines. Ontdek hier onze aanpak.

LINKRESEARCH

Met Linkresearch krijgt u een volledig beeld van uw backlink-profiel. We zijn in staat in te schatten welke links een bepaalde impact kunnen hebben op uw linkprofiel, zodat u nooit meer risicovolle links kan bouwen.