Linkbuilding doet uw site boven zichzelf uitstijgen

Alles begint met een goede analyse van links en zoekwoorden waarop u wenst gevonden te worden. Deze in kaart brengen is de eerste stap maar daar begint het pas.

Linkbuilding traject bij Link Optimizer

Na deze stap komt het er op aan een waaier aan relevante, betrouwbare & autoritaire links op te bouwen naar uw website. De pagina's, satellietsites en blogs waaruit we linken beheren we grotendeels zelf en zijn voor Google 100% betrouwbaar. Essentieel om tot een goed resultaat te komen, want uw positie wordt bepaald door het aantal relevante pagina's waarop naar uw website verwezen wordt.  Na een bepaalde tijd zal Google uw website beter indexeren en hoger plaatsen in de ranking. Relevante content en verwijzingen zijn immers essentieel en daar zorgen we bij Link Optimizer voor.

 

Bij Link Optimizer streven we naar kwaliteit en garanderen we een maximaal resultaat met linkbuilding 

Meer dan 70% van uw positie in de zoekmachines wordt bepaald door relevante links. U kan dus maar beter een professionele partij linkbuilding specialisten erbij betrekken.

Aangezien enkel relevante links bijdragen aan uw positie weten we dat overdaad schaadt en verkiezen we kwaliteit boven kwantiteit. Link Optimizer zorgt net voor die linkbuilding en relevante sleutelwoorden die uw posities positief zullen beïnvloeden.

Het belang van linkbuilding

We herhalen het nog eens voor u: relevante links zijn het belangrijkste signaal voor Google en andere zoekmachines om uw website een plaats te geven. Links vanaf andere websites vallen amper te manipuleren en daar hecht Google belang aan. Zoals eerder aangegeven beheren we bij Link Optimizer een heel aantal linkbuilding sites zelf zodat we er ook waardevolle content op kunnen zetten, nog iets wat Google waardeert. Maar ook vanaf andere sites kunnen we linkbuilding doen voor uw site, waardoor u een gezond linkprofiel bekomt. Slechte links? Die bestaan ook! Waardeloze links verwijderen we met linkdetox, zodat deze niet-relevante links geen schade aan uw autoriteit kunnen toebrengen.

Wij brengen de autoriteit van linkbuilding in kaart

Als specialist in linkbuilding zitten we voor u aan de knoppen. Niet onbelangrijk want ongeveer 70% van uw positie in de zoekmachines wordt bepaald door relevante links. Wat meteen het belang van een linkbuilding specialist onderstreept. Van groot belang bij linkbuilding is het bepalen van de autoriteit van een site die naar u linkt. Waar vroeger Google een PageRank toekende behoort die nu tot de verleden tijd. Als specialist in linkbuilding beschikken we echter toch nog over de nodige tools om de kwaliteit & de betrouwbaarheid van links te bepalen.

Starten met linkbuilding voor uw website?

Met linkbuilding staat of valt uw website in Google. Een gezond linkprofiel is belangrijk. Wij verzorgen uw linkprofiel, elimineren slechte links en bouwen krachtige en betrouwbare links bij. Wacht niet langer, linkbuilding blijft het belangrijkste aandeel in de zoekmachine optimalisatie van uw website.

 

GERELATEERDE DIENSTEN

LINKRESEARCH

Met Linkresearch krijgt u een volledig beeld van uw backlink-profiel. We zijn in staat in te schatten welke links een bepaalde impact kunnen hebben op uw linkprofiel, zodat u nooit meer risicovolle links kan bouwen.

LINKDETOX

Met linkdetox sporen we schadelijke links op de rankings in de zoekmachines schade berokkenen op en laten Google hiermee geen rekening meer mee houden.