Linkbuilding doet uw site boven zichzelf uitstijgen

Alles begint met een goede analyse van links en zoekwoorden waarop u wenst gevonden te worden. Deze in kaart brengen is de eerste stap maar daar begint het pas.

Na deze stap komt het er op  aan een waaier aan relevante links op te bouwen naar uw website. De pagina's, sattelietsites en blogs waaruit we linken beheren we grotendeels zelf en zijn voor Google 100% betrouwbaar. Essentieel om tot een goed resultaat te komen, want de uw positie wordt bepaald door het aantal relevante pagina's waarop naar uw website verwezen wordt.  Na een bepaalde tijd zal Google uw website beter indexeren en hoger stuwen in de ranking. Relevante content en verwijzingen zijn immers essentieel en daar zorgen we bij Link Optimizer voor.

Bij Link Optimizer streven we naar kwaliteit en garanderen we een maximaal resultaat. Meer dan 70% van uw positie in zoekmachines wordt bepaald door relevante links.

U kan dus maar beter een professionele partij linkbuilding specialisten erbij betrekken.

Aangezien enkel relevante links bijdragen aan uw positie weten we dat overdaad schaadt en verkiezen we kwaliteit boven kwantiteit. Link Optimizer zorgt net voor die links en relevante sleutelwoorden die uw positie positief zullen beïnvloeden.

Met onze linkdetox, een andere dienstverlening die we aanbieden brengen we overigens niet relevante links voor u in kaart en verwijderen we deze. Deze brengen immers meer schade toe aan uw positie dan ze er aan bijdragen. 

 

Starten met linkbuilding voor uw website?

Met linkbuilding staat of valt uw website in Google. Een gezond linkprofiel is belangrijk. Wij verzorgen uw linkprofiel, elimineren slechte links en bouwen krachtige en betrouwbare links bij. 

 

 

GERELATEERDE DIENSTEN

LINKRESEARCH

Met Linkresearch krijgt u een volledig beeld van uw backlink-profiel. We zijn in staat in te schatten welke links een bepaalde impact kunnen hebben op uw linkprofiel, zodat u nooit meer risicovolle links kan bouwen.

LINKDETOX

Met linkdetox sporen we schadelijke links op de rankings in de zoekmachines schade berokkenen op en laten Google hiermee geen rekening meer mee houden.