SEO

4 knappe SEO tools om pagina's sneller te optimaliseren
03/10/2018

4 knappe SEO tools om pagina's sneller te optimaliseren

Installeer 4 knappe online Link & SEO tools om sneller pagina's te analyseren en te verbeteren op gebied van interne links, no-follow links, broken links, redirects, http headers, linksterkte, trust enz. Pas de meest geavanceerde SEO metrics toe wanneer je surft en krijg sneller inzicht in de backlinks, Power*Trust, keyword ranking enz. Zelfs om rel-canonicals op te sporen kunnen we je helpen. 

Het belang van SSL voor je site en SEO
12/12/2017

Het belang van SSL voor je site en SEO

Met SSL wordt je vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden. Als je kiest voor de meest uitgebreide controle (EV) zien bezoekers van je website een groene adresbalk met je bedrijfsgegevens. Zo weten ze meteen met wie ze te maken hebben, cruciaal voor extra vertrouwen en daardoor meer omzet. En voor Google is het zeker pluspunt.

Denk 2 keer na voor je redirects maakt, sommigen geven er Google penalties door
01/12/2016

Denk 2 keer na voor je redirects maakt, sommigen geven er Google penalties door

Sommige redirects helpen je meer dan anderen

Sinds 2013 kunnen redirects voor het doorgeven van links, penalties veroorzaken in je rankings. In het verleden was er een SEO handigheidje en kon je domein redirects toepassen en alle positieve invloeden bekomen zonder penalty. Sinds 2013 en Penguin 2.0 is dit verleden tijd. Dit betekent dat alle satelliet domeinnamen of domeinen die je gekocht hebt voor je SEO en geredirect hebt voor penalties kunnen zorgen. Je site kan nog altijd goede links hebben, maar de links die geredirect zijn kunnen voor penalties zorgen. Daarom is een Linkdetox analyse van Link Optimizer een must-do voor elk geredirect domein. Zo ontdek je on- en offpage SEO problemen en merk je de Google penalties en nog veel meer op.

De invloed van real time Penguin op je website
13/10/2016

De invloed van real time Penguin op je website

Wat is er nieuw aan Google Penguin en hoe ga je er mee om?

Google maakte officieel bekend dat Google Penguin onderdeel uitmaakt van hun Google Core Algoritme. Dit betekent dat webmasters geen jaren geduld meer moeten hebben, voordat Google Penguin de plaats in de ranking van de websites hersteld. Alles gebeurt in real time vanaf nu.

1 week na Google Penguin 4.0
29/09/2016

1 week na Google Penguin 4.0

Vorige week maakte Google officieel bekend dat ze gestart zijn met de uitrol van hun nieuwe real time Penguin 4.0 algoritme. Dit stond te lezen op de Webmasters blog van Google. Met Google Penguin 4.0 zal alles in real time gebeuren. Google Penguin 4.0 maakt dan ook officieel deel uit van Google’s Core algoritme.