DE KRACHT VAN LINK BUILDING IN SEO*

Search Engine Optimization is een uiterst complex proces. Verschillende parameters en aandachtspunten interfereren met elkaar en vragen bovenal om een juiste afstemming.

%
Techniek
%
Inhoud
%
Linkbuilding

70% = link building

70% staat of valt met de externe linkbuilding voor uw website. De inkomende linken moeten gezond, kwalitatief en relevant zijn voor uw activiteit. 

15% = inhoud / content

Worden de juiste sleutelwoorden gebruikt in de tekst? Herhaalt u ze te veel of te weinig? Verwijst u genoeg van de ene naar de andere pagina?

15% = technische opbouw 

Is uw HTML-code kort genoeg? Werd er voldoende aandacht besteed aan de header, body en footer van uw website? De zoekmachines selecteren in de eerste plaats op deze elementen.

 

Nood aan link building, SEO of linkdetox voor uw website?


Probeer het nu!

 

Scheer hoge toppen met link building

SEO, iedereen heeft er de mond van vol maar klopt de informatie die u leest of opvangt wel altijd en levert het rendement op voor uw website? In elk geval weet u dat het op de eerste pagina bij Google gebeurt en dat u daar met uw bedrijf en website dient aanwezig te zijn om klanten te bereiken en te overtuigen. Wij bij Link Optimizer verkopen geen onzin maar gaan aan de slag om via link building en SEO uw pagina te krijgen waar ze hoort. Aan de top!

 

Link building, ontzettend belangrijk voor zoekmachines

Meer dan 70%, ja dat leest u goed, van de ranking van uw website hangt af van linkbuilding. U kan dus maar beter maar samenwerken met een professionele partner met kennis van zaken en bewezen referenties en resultaten.  Bij Link Optimizer zijn we dag en nacht bezig met het optimaliseren van de zoekresultaten van onze klanten en kennen we dus de kneepjes van het vak. Vraag gerust naar een lijst van tevreden klanten, ze zullen u met plezier te woord staan en u de resultaten zwart op wit bevestigen.

 

Relevante links doen uw pagina scoren

De ene link is de ander niet! Terwijl links die weinig tot niets met de inhoud van uw site te maken hebben eerder kwaad dan goed doen zijn betrouwbare links van externe pagina's essentieel om uw pagina omhoog te stuwen. Kwalitatief, zonder overbodige franjes maar met een optimaal resultaat tot gevolg. Geen massa aan links maar kwalitatief, inhoudelijke links uitgewerkt door professionals. Zo krijgt uw website de nodige autoriteit en dat staat gelijk aan een mooie positie.

 

Link Optimizer zorgt voor een optimaal online resultaat

Door uw link building in de handen van Link Optimizer te leggen kiest u voor een zeker resultaat en dit zonder u blauw te betalen.  We bepalen de kernwoorden, zorgen voor relevante content en zorgen voor links op betrouwbare sites en blogs waardoor uw site gigantische sprongen gaat maken in Google en u vlot en makkelijk gevonden wordt. Ga met ons in zee om uw website op de plaats te krijgen die de site verdient. Helemaal bovenaan! Wenst u alvast enkele snelle tips? Meld u hier aan en we bezorgen u per pdf alvast een aantal nuttige tips.