Met Link Optimizer scoort u

Bij Link Optimizer houden we ons met 3 zaken bezig:

We willen websites hoger laten scoren in zoekmachines, met de focus op Google.

Voor wie doen we dit?

Dit doen we voor alle bedrijven actief op het internet. We zijn voornamelijk actief in België en Nederland waar we bedrijven willen bijstaan met onze specifieke expertise. Met onze resultaatgerichte aanpak en bewezen resultaten kunnen wij opmerkelijke resultaten kunnen voorleggen. Een betrouwbaar en rendabel partnership daar streven we naar.

Hoe doen we dit?

Dit doen we door te linken vanuit kwalitatieve, betrouwbare en relevante websites en blogs die doorverwijzen naar de website van onze klanten. Dit zorgt voor een flinke boost in Google. Bovendien verwijderen we ook onbetrouwbare links die de score van uw website negatief kunnen beïnvloeden. Twee vliegen in één klap dus. 

Onze pijlers

Openheid, transparantie en partnerships zijn de pijlers waarop we onze samenwerking bouwen. We brengen duidelijk uw verwachtingen in kaart en realiseren samen de doelstellingen betreffende Search Engine Optimization (SEO). We staan garant voor een effectieve en professionele dienstverlening. 

Onze visie

Met Link Optimizer willen we dé referentie zijn op het vlak van link building en link detox in Vlaanderen. We willen een open, betrouwbare partner zijn voor kleine en middelgrote bedrijven als eindklant. Een partner die zich engageert tot het behalen van betere resultaten in zoekmachines van websites en dit door onze ervaring aan te wenden om zo de nodige meerwaarde te creëren.

SEO is momenteel actueler dan ooit en essentieel voor het succes van uw website en uw onderneming. Dit laat je maar beter over aan een linkbuilding specialist. Link Optimizer vult uw expertise naadloos aan.

Link Optimizer is lid van

Link Optimizer is member of febweb 

LRT Certified

 

Link Optimizer geeft steun aan

WWF

Animal Rights

Rode Kruis Vlaanderen

Vlaamse Kinderliga

 

Linkbuilding heeft meer dan 70% aandeel in SEO

Wist u dat linkbuilding en linkdetox voor 75% verantwoordelijk zijn voor het behalen van topscores in Google?

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.