Met Link Optimizer scoort u

Bij Link Optimizer houden we ons bezig met:

We willen websites hoger laten scoren in zoekmachines, met de focus op Google.

Voor wie doen we dit?

Dit doen we voor alle bedrijven actief op het internet. We zijn voornamelijk actief in Vlaanderen en Nederland waar we bedrijven willen bijstaan met onze specifieke expertise. Met onze resultaatgerichte aanpak en bewezen resultaten kunnen wij opmerkelijke resultaten voorleggen. Een betrouwbaar en rendabel partnership daar streven we naar.

Hoe doen we dit?

Dit doen we door te linken vanuit kwalitatieve, betrouwbare en relevante websites en blogs die doorverwijzen naar de website van onze klanten. Dit zorgt voor een flinke boost in Google. Bovendien verwijderen we ook onbetrouwbare links die de score van uw website negatief kunnen beïnvloeden. Twee vliegen in één klap dus. 

Onze pijlers

Snelheid, transparantie en resultaten zijn de pijlers waarop we onze samenwerking bouwen. We brengen duidelijk uw verwachtingen in kaart en realiseren samen de doelstellingen betreffende Search Engine Optimization (SEO). We staan garant voor een effectieve en professionele dienstverlening

Onze visie

Met Link Optimizer willen we dé referentie zijn op het vlak van link building en link detox in Vlaanderen. We willen een betrouwbare & resultaatgerichte partner zijn voor kleine en middelgrote bedrijven als eindklant. Een partner die zich engageert tot het behalen van goede tot zeer goede resultaten in zoekmachines van websites en dit door onze ervaring aan te wenden om zo de nodige meerwaarde te creëren.

SEO is momenteel actueler dan ooit en essentieel voor het succes van uw website en uw onderneming. Dit laat je maar beter over aan een linkbuilding specialist. Link Optimizer vult uw expertise naadloos aan.

Link Optimizer is lid van

Link Optimizer is member of febweb 

LRT Certified

 

Link Optimizer geeft steun aan

MUG-Heli

 

Linkbuilding heeft meer dan 70% aandeel in SEO

Wist u dat linkbuilding en linkdetox voor 75% verantwoordelijk zijn voor het behalen van topscores in Google?