De Linkbuilding Blog

Linkbuilding trends die je nog niet eerder hebt gelezen
4 tips voor een gezonde en krachtige linkbuilding strategie
15/03/2017

4 tips voor een gezonde en krachtige linkbuilding strategie

Linkbuilding is een geweldig iets om je website beter vindbaar te maken en omhoog te stuwen in Google. Een goede linkbuilding strategie en een samenwerking met een professionele partij is wel een must, anders kan linkbuilding meer kwaad dan goed doen. Een samenwerking met een linkbuilding specialist garandeert je in ieder geval kwaliteit en resultaten. Maar hoe begin je er aan?

3 super belangrijke Link detox regels
12/01/2017

3 super belangrijke Link detox regels

Belangrijk om weten is dat wanneer je link detox wil gaan doen, dus links wil verwijderen of laten negeren door Google, dat je eerst nagaat of deze links wel een risico vormen en met welke risico's je te maken hebt.

Denk 2 keer na voor je redirects maakt, sommigen geven er Google penalties door
01/12/2016

Denk 2 keer na voor je redirects maakt, sommigen geven er Google penalties door

Sommige redirects helpen je meer dan anderen

Sinds 2013 kunnen redirects voor het doorgeven van links, penalties veroorzaken in je rankings. In het verleden was er een SEO handigheidje en kon je domein redirects toepassen en alle positieve invloeden bekomen zonder penalty. Sinds 2013 en Penguin 2.0 is dit verleden tijd. Dit betekent dat alle satelliet domeinnamen of domeinen die je gekocht hebt voor je SEO en geredirect hebt voor penalties kunnen zorgen. Je site kan nog altijd goede links hebben, maar de links die geredirect zijn kunnen voor penalties zorgen. Daarom is een Linkdetox analyse van Link Optimizer een must-do voor elk geredirect domein. Zo ontdek je on- en offpage SEO problemen en merk je de Google penalties en nog veel meer op.

Link Power*Trust is de nieuwe Google PageRank
21/10/2016

Link Power*Trust is de nieuwe Google PageRank

Link Power*Trust™ – Meer dan Google PageRank

Nog steeds op zoek naar de Google (Toolbar) PageRank om de kwaliteit van een pagina te beoordelen? Google PageRank is officieel dood. Stop met zoeken! In maart 2016 heeft Google bevestigd dat ze PageRank van de Google Toolbar ging verwijderen. Google hield woord en PageRank is sinds april 2016 nergens meer beschikbaar. 

De invloed van real time Penguin op je website
13/10/2016

De invloed van real time Penguin op je website

Wat is er nieuw aan Google Penguin en hoe ga je er mee om?

Google maakte officieel bekend dat Google Penguin onderdeel uitmaakt van hun Google Core Algoritme. Dit betekent dat webmasters geen jaren geduld meer moeten hebben, voordat Google Penguin de plaats in de ranking van de websites hersteld. Alles gebeurt in real time vanaf nu.