Vergroot uw online zichtbaarheid met Google Ads

Online adverteren op Google is eigenlijk een must voor ieder bedrijf die zich online profileert. De gesponserde advertenties staan boven en onder van de organische zoekresultaten, wat ervoor zorgt dat je website of webshop meer zichtbaar is met de zoekwoorden en namen die jouw bedrijf typeren.

Google Ads Campagne

 

Conversiegerichte Adwords Campagnes

Google Ads campagnes zetten we steeds doelgericht op met een startbudget. Vooraf bepalen we het doel en aan de hand van de voorgaande analyses worden campagnes opgestart in Google Ads.

Onsite Link Tracking met Google Tag Manager

Met behulp van Google Tag Manager gaan we alle links en/of buttons op uw site gaan taggen & tracken. Op die manier weet u exact hoeveel keer er op een link of button is geklikt. Ook Google Analytics pakken we aan.

Volledige controle over uw online advertenties

Bij Google Ads is het van belang om campagnes regelmatig bij te sturen. Een campagne moet zich opbouwen en a.d.h.v. een heleboel factoren sturen & optimaliseren we de campagnes, advertentieteksten, zoekwoorden en zoektermen, enz. verder.

 

Start vandaag met Google Ads en bereik direct potentiële klanten

Wilt u onmiddellijk een groei van relevante bezoekers op uw site zien? Laat ons dan een Google Ads campagne voor u opstarten.

 

GERELATEERDE DIENSTEN

Conversie- & SEO-vriendelijke websites, dat garanderen we

Wij bouwen websites die direct scoren in Google. Wilt u ook zo'n website? Of liever een blog? Of een mini-website met nuttige info over een specifiek product of dienst? Ontdek onze Webdesign Portfolio en contacteer ons voor een helder prijsvoorstel.

Facebook Ads

Online adverteren op Facebook is een ideaal en goedkoop alternatief om met kleine budgetten duizenden mensen te bereiken binnen de 24u. Een must voor ieder bedrijf die zich online profileert.