De Linkbuilding Blog

Linkbuilding trends die je nog niet eerder hebt gelezen
7 gouden linkbuilding tips & tricks voor 2018
12/03/2018

7 gouden linkbuilding tips & tricks voor 2018

Al gezien? We hebben onze linkbuilding tips een grondige update gegeven en hier kan je onze nieuwste tips downloaden. Anno 2018 vormen Trust, Power en high-quality content een sterk front in kwalitatieve en hoogwaardige linkbuilding.

Link Optimizer is now LRT Certified Professional
14/02/2018

Link Optimizer is now LRT Certified Professional

Op 4 en 5 oktober 2017 gingen we met veel trots naar het nieuwe Google, namelijk LinkResearchTools in Wenen. een team van experten wachtten ons op in een ruim kantoor met prachtige vergezichten over de stad Wenen. Na een leuke kennismaking met het team, onze trainer, Christophe Cemper en met de andere studenten / linkbuilding specialisten gingen we onder meer dieper in op alle beschikbare linktools van LRT en hoe die nog beter en efficiënter te gaan gebruiken. Tijdens de training was er eten en drinken op zen Oostenrijks en na het einde van de eerste dag gingen we de stad in waar we elkaar beter leerden kennen tijdens een gezellig etentje in een typisch Weens restaurant. Na het dinner gingen we terug met de metro naar Kaisermühlen.

Het belang van SSL voor je site en SEO
12/12/2017

Het belang van SSL voor je site en SEO

Met SSL wordt je vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden. Als je kiest voor de meest uitgebreide controle (EV) zien bezoekers van je website een groene adresbalk met je bedrijfsgegevens. Zo weten ze meteen met wie ze te maken hebben, cruciaal voor extra vertrouwen en daardoor meer omzet. En voor Google is het zeker pluspunt.

Zijn NoFollow links nu goed of slecht?
09/11/2017

Zijn NoFollow links nu goed of slecht?

De NoFollow tag is een manier dat webmasters toelaat om zoekmachines te vertellen ‘Volg geen links op deze pagina’ of ‘Volg deze specifieke link niet’. Een link kan een of meerdere rel attributen bevatten. Rel = relatie. Deze attributen zijn er om de relatie met de link beter te definiëren.

LRT Certified Linkbuilding Professional Training Wenen
07/09/2017

LRT Certified Linkbuilding Professional Training Wenen

Op 4 en 5 oktober 2017 gaat Link Optimizer zich certificeren voor de LRT Certified Professional training in Wenen. We gaan er onder meer dieper in op alle beschikbare linktools van LRT en hoe die nog beter en efficiënter te gaan gebruiken en toe te passen in onze linkbuilding strategies. Uiteraard willen we met deze opleiding bijblijven en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van linkbuilding.