De Google algoritmes en updates begrijpen, volgen en vervolgens je website aanpassen om beter gevonden te worden door middel van SEO en linkbuilding? Werk voor een SEO & linkbuilding specialist. De algoritmes van Google evolueren volcontinu en de zoekmachine wordt steeds slimmer. Speel je hier optimaal op in, dan stijg je in de rankings en is het mogelijk om je concurrenten achter je te laten. Alleen, daar kruipt aardig wat tijd in, tijd die je als ondernemer meestal niet hebt.

Google Spam Algoritme Update

30-06-2021 :: Er is op 23 en 29 juni 2021 in 2 stappen een Google Spam update uitgerold. Deze update heeft als doel de effectiviteit van Google tegen spam te verbeteren.

Google Page Experience Update

15-06-2021 :: De Page Experience update werd vanaf 15 juni uitgerold, en dit is een doorlopend proces tot augustus 2021. De update bestaat uit een aantal signalen die invloed hebben op de gebruikerservaring zoals de Core Web Vitals, https, opdringerige interstitial pagina’s, veilige browsen status en vriendelijkheid voor mobiele gebruikers.

Google Core Update

02-06-2021 :: Dit is het eerste deel van een brede core update. Het volgende deel van deze update word uitgerold in juli 2021. Mocht de huidige update de resultaten van de website beïnvloeden kan dit in een maand weer teruggedraaid zijn.

Google Product Reviews Update

08-04-2021 :: Deze Google update was gericht op het belonen van websites die authentieke en in-diepte product reviews aanbieden met hogere rankings. Deze update is alleen van toepassing op reviews in het Engels.

Bij Link Optimizer volgen we de wijzigingen en aanpassingen bij Google op de voet. Als specialist in linkbuilding houden we zo de vinger aan de pols en zijn we in staat snel te schakelen. In deze blog geven we je de belangrijkste Google updates en wijzigingen mee. Zo blijf ook jij up-to-date.

Wil je ook effectief inspelen op deze updates of wil je weten of jouw website optimaal gevonden wordt? Contacteer ons, we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.