Link Power*Trust™ – Meer dan Google PageRank

Nog steeds op zoek naar de Google (Toolbar) PageRank om de kwaliteit van een pagina te beoordelen? Google PageRank is officieel dood. Stop met zoeken! In maart 2016 heeft Google bevestigd dat ze PageRank van de Google Toolbar ging verwijderen. Google hield woord en PageRank is sinds april 2016 nergens meer beschikbaar. 

Maar wat nu? Hoe meten we nu de sterkte van een pagina of domein? Je moet nog steeds een set hebben aan SEO metrics om de betrouwbaarheid en de kracht te bepalen van een pagina of website. En daar hebben we bij Link Optimizer al lang een oplossing voor gevonden: Link Power*Trust metric

LRT Power*Trust is de nieuwe SEO metric

 

Waarom Link Power*Trust als metric ?

Deze metric houdt veel meer in dan PageRank en zal je helpen de kwaliteit van een pagina, domein of topdomein in een mum van tijd te evalueren. Door het te gaan gebruiken in je dagelijkse SEO workflow kan je al snel beeld vormen m.b.t. de betrouwbaarheid en de kracht van een link of pagina. Deze vragen zullen snel beantwoord zijn:

  • Is het goed om een ​​backlink te krijgen van deze website?
  • Is dit een link moeite waard te houden?
  • Welke links moeten afgewezen worden?

 

Wat is Link Power?

LINK POWER: op een schaal van 1 tot 10

LINK Power meet de sterkte van een webpagina op basis van het aantal en de kracht van links en helpt je de sterkste pagina, domein of topdomein te bepalen.

 

Wat is Link Trust?

LINK TRUST: op een schaal van 1 tot 10

LINK Trust helpt je om de betrouwbaarheid van een link te evalueren door het berekenen van de erfenis van vertrouwen van vertrouwde sites. Het is vergelijkbaar met de TrustRank octrooi en geeft de impliciete betrouwbaarheid van de pagina in Google weer. Dit werkt op verschillende niveau's. Bv. is nog steeds zinvol om een ​​link van een blog te krijgen dat linkt naar vele betrouwbare site, zoals universiteiten.

 

Wat is LINK Power*Trust?

LRT Power*Trust™

LINK Power*Trust is de totale impact om uw links te beoordelen. Het is het vermogen vermenigvuldigd met de betrouwbaarheid van een link. LINK Power*Trust wordt berekend door het analyseren van gegevens in real-time uit meer dan 24 bronnen, waaronder Google, Moz, SEMRush, Majestic®, Sistrix, en nog veel meer. Inzicht in de sterkte en betrouwbaarheid van een link is zeer belangrijk.

 

Hoe interpreteer je dit?

Er zijn vier types van Power*Trust Links. Deze vier voorbeelden beschrijven de mogelijke combinaties van Kracht en Betrouwbaarheid van een link, en hoe ze je dagelijkse SEO werk kunnen beïnvloeden. 

vier types van Power*Trust Links

 

High Potentials: High Trust & Low Power

Deze combinatie is vaak te vinden op pagina's van universiteiten of overheidsinstellingen. Hoewel hun subpagina's hebben een zeer laag vermogen (Low Power) hebben, genieten ze van een hoog niveau van impliciet vertrouwen (High Trust). Laat je niet misleiden door een laag vermogen display. De link zelf is zeer betrouwbaar en vaak moeilijker te krijgen dan een "High Power".

Nitro: Low Trust & High Power

Links met het hoogste vermogen zijn niet noodzakelijk de beste. Je moet dieper gaan kijken naar de individuele Link Power en Link Trust metrics om de ware kwaliteit van de link te zien. 

Weak links: LOW TRUST & Low POWER

Links met weinig vermogen en weinig vertrouwen gaan je site niet verder helpen. Deze links kunnen afkomstig zijn van nieuwe, slapende of bestrafte sites. Mogelijk gebruik van deze links zou kunnen aanzien worden als filter om voorzichtig of zorgvuldig "ruis" te vermengen in een backlink-profiel. Vergeet niet dat Trust wordt geërfd van het volledige domein en dit kan ook weer invloed hebben op een aantal links. Zorg ervoor dat je de pagina van de link steeds handmatig kan controleren.

Awesome Superstars: HIGH TRUST & HIGH POWER

Een link van een pagina met een High Trust én een High Power is natuurlijk de perfecte link. Als je er één van die kunt krijgen, ga ervoor!

 

Installeer de gratis link Power*Trust Toolbar

Dit is de vervanger van Google Toolbar PageRank. Installeer deze Browser Extension en bepaal meteen welke domeinen goed zijn voor je site.

Download for Chrome

Download for Firefox

LRT Power*Trust - LINK Power*Trust