Op 4 en 5 oktober 2017 gaat Link Optimizer zich certificeren voor de LRT Certified Professional training in Wenen. We gaan er onder meer dieper in op alle beschikbare linktools van LRT en hoe die nog beter en efficiënter te gaan gebruiken en toe te passen in onze linkbuilding strategies. Uiteraard willen we met deze opleiding bijblijven en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van linkbuilding .

Dit certificaat onderstreept de expertise van Link Optimizer op het vlak van linkbuilding. We investeren met deze opleiding in onze kennis, die we vervolgens optimaal kunnen inzetten voor onze klanten. Zo kunnen we onze klanten de laatste nieuwe technologieën aanbieden, maken we gebruik van internationale ‘best practices’ en zorgen we ervoor dat uw website scoort in de zoekmachines.

Bij Link Optimizer kun je dan ook rekenen op onderbouwd advies en vakkennis. Onze klanten beter laten scoren in de zoekmachines door middel van linkbuilding en de ROI en resultaten van onze klanten verbeteren daar draait het om.

Wat we gaan leren

✓    hoe competitieve link analyses uitvoeren om concurrenten voor te zijn

✓    hoe (nog) beter SEO te doen in een Google Pinguïn tijdperk

✓    hoe Link Audits uitvoeren om het online succes van onze klanten te verhogen

✓    hoe we krachtige en betrouwbare linkbronnen vinden

✓    Wat Link Risk Management is en hoe je het aanpakt.

✓    En zoveel meer linkbuilding tips & tricks

 

LRT Certified Professional Training

✓     Dag 1: Competitive Analysis & Link Audit

✓     Avond 1: Social Event en Dinner met Christoph Cemper, Founder LinkResearchTools

✓     Dag 2: Link Building & Link Strategies

✓     Dag 3: Huiswerk.

LinkResearchTools| Leonard-Bernstein-Straße 10, 1220 Wien, Oostenrijk.

 

Linkbuilding opleidingen die bijdrage aan jouw succes

Kortom met dit certificaat tonen we onze vakkennis aan en brengen we onze kennis nog meer up-to-date. Expertise die we ook voor jouw linkbuilding campagnes kunnen inzetten en toepassen.

Meer weten over linkbuilding of hoe we onze opgedane linkbuilding kennis kunnen inzetten voor jouw bedrijf? Geef ons een seintje en we bespreken het graag met je!